Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kiriş Ortaokulu

Telefon : 05072902077
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cizrekirisoo.meb.k12.tr
Adres : Bozalan Köyü Kiriş Mezrası No 17 Cizre/ŞIRNAK
VİZYON : Yaptığı işin en iyisini yapan, başarmak mutlu olmaktır felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşmak yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek. Her öğrencinin farklı olduğunu bilerek, bu farklı değerleri ortaya çıkararak geliştirmek. Esas işimiz insanların kişisel başarılarının ve bunun sonucunda da kapasitelerini arttırmak, başarı sözcüğünün anlamını yaşatmak. Okulumuzda bilgiye ulaşma ve öğrenme temel ihtiyaçtır. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulumuzda, her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışır.
MİSYON : Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-veli işbirliği sağlanarak, öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır. Okulumuzun öğrencilerinin daha iyiye getirilmesi için gereken fedakarlığı yapmak ve bu doğrultuda çalışmak; okulumuzun kişiliğini oluşturur.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :9
Öğrenci :54
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 08-30 : 14-30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuza servis hizmeti yoktur.
Ulaşım : öğretmen servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bozalan Köyü´ne bağlı olan Kiriş Mezrası Şırnak yoluna yakın, hakim bir tepe üzerine kurulmuştur. Yeni meydana gelen yapıların, TOKİ´nin ve kentleşmenin mezra yakınlarında bulunması sebebiyle mezra özelliğini kaybetmeye başlamıştır. Mezra nüfusu yaklaşık olarak 300 kişidir fakat Çağlayan Mahallesi´ne yakınlığı nedeniyle hızla göç almakta ve nüfus artmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şırnak il merkezine 55 km., Cizre ilçe merkezine 8 km. mesafededir
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :